Wil je je aansluiten bij de Soefi Beweging?

 

Als vriend kun je de Beweging ondersteunen
Als je de Soefi Beweging wilt ondersteunen kun je je voor € 65,- aanmelden als 'vriend'. Bij voorkeur bij een van de 12 centra in Nederland. Een andere mogelijkheid is je op te geven bij het landelijk secretariaat door je naam en volledige postadres door te geven aan soefibeweging.nederland@gmail.com. Je ontvangt dan een rekening. Na betaling ontvang je de digitale Soefigedachtes.

 

Als je meer betrokken wilt zijn, kun je lid worden

Wil je daadwerkelijk betrokken zijn bij activiteiten, neem dan contact op met een soeficentrum bij je in de buurt. Want lidmaatschappen lopen via de centra. In 12 Centra verspreid over Nederland vinden tal van activiteiten plaats. Er zijn verschillende vormen van betrokkenheid:

 • Broeder- en zusterschap is de eerste stap. Voor € 65,- per jaar (voor een echtpaar € 100,-) ontvang je de digitale Soefigedachtes en uitnodigingen voor diverse broeder/zusterschapsactiviteiten en de Zomerschool.
 • Moeried (leerling) kun je worden als je toe bent aan persoonlijke verdieping. Je wordt dan ingewijd in de Innerlijke School, krijgt persoonlijke begeleiding en kan de esoterische klassen volgen in het centrum waar je je hebt aangemeld. Moerieds betalen per jaar afhankelijk van hun inkomen en gezinssituatie.
                                      Alleen               Partners
  Laag                            €  95,-               €160,-
  Normaal                     €170,-               €260,-
  Hoog                           €260,-               €395,-
 • Ondersteunend lid kun je worden als je al lid bent van een andere soefi-organisatie en daarnaast lid wil zijn van de Soefi Beweging. Je betaalt dan € 20,00 per jaar. Je kan je opgeven bij het landelijk secretariaat door je naam en volledige postadres door te geven aan soefibeweging.nederland@gmail.com. Je ontvangt dan een rekening en na betaling ontvang je de digitale Soefigedachtes.

 

Van de jaarlijkse bijdragen aan de centra wordt de helft gebruikt om de eigen kosten te dekken. De andere helft wordt afgedragen aan de Soefi Beweging Nederland, ter ondersteuning van de landelijke activiteiten, de International Sufi Movement, en aan de Soefitempel Murad Hassil in Katwijk  ten behoeve van het onderhoud.

 

Als je op de hoogte wilt blijven
Je kunt je hier opgeven om elke maand de kalender met alle soefi-activiteiten te ontvangen, en hier om de Nieuwsbrief van de Soefi Beweging te ontvangen en de digitale Soefigedachtes.
In de Agenda op deze site vind je alle activiteiten die in de centra plaatsvinden.