header

 

Wil je je aansluiten bij de Soefi Beweging?

 

Als vriend kun je de Beweging ondersteunen

Als je de Soefi Beweging wilt ondersteunen kun je je voor € 78,- aanmelden als 'vriend'. Bij voorkeur bij een van de 13 centra in Nederland, of door je naam en volledige postadres door te geven aan soefibeweging.nederland@gmail.com. Je ontvangt dan een rekening en na betaling daarvan vier keer per jaar het tijdschrift Soefigedachtes.

 

Als je meer betrokken wilt zijn, kun je lid worden

Wil je daadwerkelijk betrokken zijn bij activiteiten, dan kun je het beste contact opnemen met een soeficentrum bij je in de buurt. Want lidmaatschappen lopen via de centra. Onder het menu Centra vind je alle plaatsen waar soefi's actief zijn. Er zijn 13 soeficentra verspreid over Nederland met tal van openbare activiteiten. Er zijn verschillende vormen van betrokkenheid en lidmaatschap, waarvoor je je kunt opgeven bij het centrum van je keuze:

 • Broeder- en zusterschap is de eerste stap. Voor € 78,- per jaar (voor een echtpaar € 115,-) ontvang je dan het kwartaalblad Soefigedachtes en uitnodigingen voor diverse broeder/zusterschapsactiviteiten en de Zomerschool.
 • Moeried (leerling) kun je worden als je toe bent aan persoonlijke verdieping. Je wordt dan ingewijd in de Innerlijke School, krijgt persoonlijke begeleiding en kan de esoterische klassen volgen in het centrum waar je je hebt aangemeld. Moerieds betalen per jaar (incl. abonnement op het tijdschrift Soefigedachtes), afhankelijk van hun inkomen en gezinssituatie.
                                      Alleen               Partners
  Laag                            €110,-               €170,-
  Normaal                       €180,-              €270,-
  Hoog                            €265,-              €395,-
 • Ondersteunend lid kun je worden als je al lid bent van een andere soefi-organisatie en daarnaast lid wil zijn van de Soefi Beweging. Je betaalt € 23,00 per jaar en daarvoor ontvang je ook het tijdschrift Soefigedachtes.


Als je op de hoogte wilt blijven

 • Agenda. In de Agenda op deze site vind je alle activiteiten die in de centra plaatsvinden, zoals de Universele Erediensten, Studie- en Meditatiebijeenkomsten en openbare soefi-avonden.
 • Nieuwsbrief. Elk seizoen staan in een korte nieuwbrief de actuele ontwikkelingen. Daarvoor kun je je hier [link] opgeven.
 • Tijdschrift Soefigedachtes. Je kunt ook een los abonnement nemen op het kwartaalblad Soefigedachtes. Dat kost € 18,00 per jaar incl. portokosten. Daarvoor moet je je per email aanmelden bij soefibeweging.nederland@gmail.com met vermelding van het complete postadres waar het bezorgd moet worden. Het abonnement gaat in zodra je de rekening hebt betaald die je krijgt toegestuurd.
  Een los nummer kost € 5,00 excl. portokosten en kun je bestellen door, met volledige naam en postadres, aan te geven in de mail naar soefibeweging.nederland@gmail.com welk nummer je wilt ontvangen. Na betaling van de rekening die je krijgt gaat het aangevraagde nummer op de post.