header

 

Wil je je aansluiten bij de Soefi Beweging?

 

Als vriend kun je de Beweging ondersteunen

Als je de Soefi Beweging wilt ondersteunen kun je je aanmelden als 'vriend'. Bij voorkeur bij een van de 14 centra in Nederland, of door € 70,00 te storten op rekening nr. NL 48 TRIO 0379 4274 78 t.n.v. Stichting Soefi Beweging Nederland, o.v.v. 'vriend', met daarbij je volledige postadres, want je ontvangt dan ook vier keer per jaar De Soefi-gedachte.

 

Als je meer betrokken wilt zijn, kun je lid worden

Wil je daadwerkelijk betrokken zijn bij activiteiten, dan kun je het beste contact opnemen met een soeficentrum bij je in de buurt. Want lidmaatschappen lopen via de centra. Onder het menu Centra vind je alle plaatsen waar soefi's actief zijn. Er zijn 20 soeficentra verspreid over Nederland met tal van openbare activiteiten. Er zijn verschillende vormen van betrokkenheid en lidmaatschap, waarvoor je je kunt opgeven bij het centrum van je keuze:

 • Broeder- en zusterschap is de eerste stap. Voor € 70,00 per jaar (voor een echtpaar € 105) ontvang je dan het kwartaalblad De Soefi-gedachte en uitnodigingen voor diverse broeder/zusterschapsactiviteiten en de Zomerschool.
 • Moeried (leerling) kun je worden als je toe bent aan persoonlijke verdieping. Je wordt dan ingewijd in de Innerlijke School, krijgt persoonlijke begeleiding en kan de esoterische klassen volgen in het centrum waar je je hebt aangemeld. Moerieds betalen per jaar (incl. abonnement op De Soefi-gedachte), afhankelijk van hun inkomen en gezinssituatie.
                                      Alleen               Echtpaar
  Laag                            €100,00            €150,00
  Normaal                       €160,00            €240,00
  Hoog                            €235,00            €355,00
 • Ondersteunend lid kun je worden als je al lid bent van een andere soefi-organisatie en daarnaast lid wil zijn van de Soefi Beweging. Je betaalt € 20,00 per jaar en daarvoor ontvang je ook De Soefi-gedachte.


Als je op de hoogte wilt blijven

 • Agenda. In de Agenda op deze site vind je alle activiteiten die in de centra plaatsvinden, zoals de Universele Erediensten, Studie- en Meditatiebijeenkomsten en openbare soefi-avonden.
 • Nieuwsbrief. Elk seizoen staan in een korte nieuwbrief de actuele ontwikkelingen. Daarvoor kun je je hier [link] opgeven.
 • Tijdschrift De Soefi-gedachte. Je kunt ook een los abonnement nemen op het kwartaalblad De Soefi-gedachte. Daarvoor moet je je per email aanmelden bij secretariaat.sbn@soefi.nl en € 16,00 storten op rekening nr. NL 48 TRIO 0379 4274 78 t.n.v. Stichting Soefi Beweging Nederland, o.v.v. “nieuw abonnement De Soefi-gedachte”. Let erop dat je in de mail het volledige postadres opgeeft, waar de Soefigedachte bezorgd moet worden.