header

 

Voordelige juweeltjes uit onze schatkamer

 

In de loop der jaren is een schat aan boeken uitgegeven over het universeel soefisme en met teksten van Inayat Khan. Hoewel het taalgebruik nu wat gedateerd aandoet, zijn het juweeltjes gebleven wat betreft de inspiratie die er uit te putten is. De meeste boeken zijn eenvoudig uitgegeven als kleine paperbackjes. Ze zijn daarom heel voordelig van prijs. Voor vijf euro bijvoorbeeld krijg je een paperback van ruim 170 blz met daarin de belangrijkste teksten van Inayat Khan over mystiek.

De boeken zijn gemakkelijk te bestellen per mail. En het loont om in één keer een serie boekjes te bestellen gezien de portkosten.

Voor een bestelling mail je naar soefibeweging.nederland@gmail.com de titel van het boek en je volledige postadres. Je ontvangt dan een mail met de rekening (de prijs van het boek plus portokosten); na betaling van de rekening volgt het boek per post. 
De binnenlandse verzendkosten voor één boek bedragen € 4,00. Voor twee of drie boeken € 5,00, en voor meer dan drie boeken (tot 2 kg) € 7,00. Klik hier om alle boeken te bekijken.