header

 

Wil je je aansluiten bij de Soefi Beweging?

 

Voor vragen over het soefisme, deelname aan activiteiten en lidmaatschap kun je het beste contact opnemen met een soeficentrum bij je in de buurt. Onder het menu Centra vind je alle plaatsen waar soefi's actief zijn. Er zijn 20 soeficentra verspreid over Nederland met tal van openbare activiteiten, zoals de Universele Erediensten en Studie- en Meditatiebijeenkomsten. Kijk daarvoor in het menu van deze site bij Agenda. Er zijn ook verschillende manieren, naast deze website, om geïnformeerd te blijven.:

  • Je kunt je opgeven voor de nieuwsbrief van deze site over actuele ontwikkelingen.
  • Je kunt ook een los abonnement nemen op het kwartaalblad De Soefi-gedachte door je met volledig postadres aan te melden via soefibeweging.nederland@gmail.com en € 16,00 te storten op rekening nr. NL71INGB 0000777555 t.n.v. Stichting Soefi Beweging Nederland, o.v.v. “nieuw abonnement De Soefi-gedachte” plus vermelding van het volledige postadres.

Voor wie daadwerkelijk betrokken wil zijn bij de Beweging zijn er verschillende vormen van lidmaatschappen, die lopen via het centrum waar je je bij aansluit.

  • Broeder- en zusterschap is de eerste stap. Voor € 70,00 per jaar (voor een echtpaar € 105) ontvang je dan het kwartaalblad De Soefi-gedachte en uitnodigingen voor diverse broeder/zusterschapsactiviteiten en de Zomerschool.
  • Moeried (leerling) kun je worden als je toe bent aan persoonlijke verdieping. Je wordt dan ingewijd in de Innerlijke School, krijgt persoonlijke begeleiding en kan de esoterische klassen volgen in het centrum waar je je hebt aangemeld. Moerieds betalen per jaar (incl. abonnement op De Soefi-gedachte), afhankelijk van hun inkomen en gezinssituatie. 

                               Alleen        Echtpaar

  • Laag            € 100,00     € 150,00
    Normaal      € 160,00     € 240,00
    Hoog           € 235,00     € 355,00
  • Ondersteunend lid kun je worden als je al lid bent van een andere soefi-organisatie en daarnaast lid wil zijn van de Soefi Beweging. Je betaalt € 20,00 per jaar en daarvoor ontvang je ook De Soefi-gedachte.


Als je de Soefi Beweging wilt ondersteunen kun je je aanmelden als 'vriend'. Dit doe je door € 70,00 te storten op rekening nr. NL71INGB 0000777555 t.n.v. Stichting Soefi Beweging Nederland, o.v.v. 'vriend', met daarbij je volledige postadres, want je ontvangt dan ook vier keer per jaar De Soefi-gedachte.