header

Pagina overzicht

 

Soefi Centrum Zeeland

 

 

 

 

Welkom op onze site!

Het Soefi centrum Zeeland mag voor de vieringen in Middelburg gebruik maken van Het Pand, een heel sfeervolle en mooie accomodatie in Middelburg. De thuisbasis van de School voor Praktische Filosofie.

We komen er bijeen met een heel fijne groep mensen, die zich graag laat inspireren door het gedachtegoed van Inayat Khan: de boodschap van liefde, harmonie en schoonhied. 

Van harte welkom bij onze diensten!

 

 Soefi diensten

Per jaar zijn er 8 samenkomsten.Te weten op de eerste zondagen in de maand van februari, maart, april, mei, september, oktober, november en december.

We wisselen zoveel mogelijk af: diensten met altaar (Universele Eredienst), en informele diensten (kringopstelling). De diensten duren ongeveer een uur.Daarna is er altijd de mogelijkheid in informele sfeer gedachten te wisselen, onder het genot van een kop koffie of thee.

 

Diensten 1e helft 2018

 

4 maart: informele dienst. Spreker Nuria Koussemaker

thema: De Weg terug.  Een zoektocht naar ons diepste innerlijk.

Zal er de evolutie ooit stoppen? Keren wij weer terug naar de Bron waar wij vandaan zijn gekomen? Zo ja, hoe gaat dit dan?

 

1 april: informele dienst, spreker Martin van der Graaff

 

6 mei: Universele Eredienst. Spreker Maharani de Caluwé

 

adres: Het Pand, Kerksteeg 5 Middelburg

aanvang steeds 11.00 uur

4 februari hadden we een heel inspirerende dienst met prachtige harpmuziek en zang. Spreekster en vertolker van de muziek was Saraswati de Vries, en niet zoals aangekondigd Saraswati Segaar. Excuses voor deze fout!